пазарот

Како оригиналниот производител фабрика, почнавме извоз на бизнис од 2000 година,
и добивање на соработка со голема количина на клиенти во светот.

Нашите клиенти се од
Европа: Велика Британија, Франција, Германија, Италија, Русија, Шведска, Шпанија, Словенија, Полска, Романија, Бугарија, Грција, Македонија, Унгарија, Азербејџан, Хрватска, Латвија

Блискиот исток клиенти: Мароко, Алжир, Тунис, Египет, Саудиска Арабија, Јемен, Оман, Обединети Арапски Емирати, artal, Бахреин, Кувајт, Ирак, Иран, Турција, Сирија, Либан, Јордан.

Во другите делови на корисниците, како што се САД, Канада, Мексико, Бразил, Венецуела, Австралија, Нов Зеланд, Филипини, Малезија, Виетнам, Тајланд, Авганистан, Туркменистан, Казахстан, Грузија, Тајван, итн

Тотално имаме клиенти од 51 countrys и области.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC


WhatsApp Online Chat !