Фабрика

Денес ние се задржи 3 екипи од најнапредните семки од сончоглед обработка линии. во секоја линија, имаме боја сортирач, гравитацијата машина, метал локатор, делител големина, отстранување на камен машина, со полно-автоматска машина за пакување. секој работен ден. ние може да се заврши најмалку 130 тони преработка и пакување, и да се направи утовар во рок од 7 работни дена за нормално налози големина.

fesf

WhatsApp Online Chat !