fabrikë

Në ditët e sotme ne kemi mbajtur 3 ekipet e shumicën e fara luledielli të avancuara linjat e përpunimit. në çdo linjë, ne kemi ndarës ngjyra, makinë gravitetit, locator metalike, madhësia ndan, guri heqjen makine, makine të plotë-automatike paketim. çdo ditë pune. ne mund të përfundojë të paktën 130 ton të përpunimit dhe paketimit dhe të bëjë ngarkimin brenda 7 ditëve të punës për urdhërat normale madhësi.

fesf

WhatsApp Online Chat !