baza e prodhimit

Fara luledielli që ne furnizim janë të gjitha nga Inner Mongolia (zonë hetao në tokë pjellore)
farat e lulediellit janë me kernel të plotë dhe të shëndoshet, të zezë dhe të ndritshëm shell.

Ne jemi në bashkëpunim me masat e fermave, nënshkrimin e marrëveshjeve për blerje të drejtpërdrejtë. i gjithë procesi mbjelljen është nën monitor. ne kemi siguruar që bimëve farë luledielli është larg nga dëmtuesit dhe sëmundjet, duke siguruar ne Ge të shkëlqyer fara luledielli materiale.

1 (1)

1 (1)

1 (1)

1 (1)

1 (1)

1 (1)

1 (1)

1 (1)

1 (1)

1 (1)

1 (1)

yuanliaokuchuan


WhatsApp Online Chat !