Rreth nesh

Tianjin GXY USHQIMI COMPANY është duke udhëhequr fabrikën kineze prodhuesit e fara luledielli, fara kungull, fara shalqi dhe kernelit. Ne kemi kualifikimet tona vet eksportuese dhe klasën e një kualifikim nga doganat porcelani. Themeluar në vitin 1990, mbulon një sipërfaqe prej më shumë se 50.000 metra katror të fushave të fabrikës, si të lartë prodhues kryesor, ne proces dhe anije rreth 18,000 ton fara luledielli dhe fara kungull çdo sezon.

Në varësi të cilësisë të qëndrueshme të produkteve dhe aftësinë të besueshëm të furnizimit, ne kemi fituar një prestigj të lartë dhe reputacion të markave të mëdha në mes të klientëve tanë. Ne kemi ndërtuar marrëdhënie reciprokisht të dobishme me klientët në të gjithë botën, kryesisht nga BE-ja, Azia, Lindja e Mesme dhe kështu me radhë.

kohë-nderuar parimet e kompanisë të cilësisë, efikasitetit, qëndrueshmëri dhe besueshmërinë vazhdojnë të jenë baza e etika e punës në të gjithë kompaninë.

Mirëpritur.


WhatsApp Online Chat !