FAQs

FAQ

PYETJET MË TË SHPESHTA

Unë dua të të marrë citat?

Ju duhet të sigurojë llojin, madhësinë, port

Rreth Paketimi

Në përgjithësi, përdorin 25 kg qese PP, natyrisht, sipas kërkesës së klientit

Rreth mostrave dhe mallrave

Mostrat është i lirë, por ju duhet të paguani mallrave.

Koha e dërgimit

Brenda 7 ditëve pas marrjes së depozitave.

Pse na zgjodhet ne?

Ne kemi fabrikë tona, dhe të pajisur me ngjyra-makinë, x-ray makine, detektor metalik, makinë me gurë, makine proporcion, sterilizator etj pajisjeve të lartë. Ne me kënaqësi do të ju bëjë oferta konkurruese me çmime konkurruese dhe të shërbimit të klasit të parë.

Duan të punojnë me ne?


WhatsApp Online Chat !