ekspozitë

Për të eksploruar tregun ndërkombëtar dhe zhvillimin e tregut të madh.
marrim pjesëmarrje ndërkombëtare positivly exihibiton ushqim.
sinqerisht mirëpritur vizitën tuaj në kabinën tonë.
Faleminderit

  Ekspozita Emri data vend Booth NO .:
01 SIAL Paris 2004 Tetor 17- tetor 19, 2004 PARIS, FRANCE 4Q078
02 SIAL Paris 2008 Tetor 19- tetor 23, 2008 PARIS, FRANCE 4Q101
03 16 Dubai Gulfood 2011 Shkurt 27- mars 02, 2011  DUBAI. Emiratet e Bashkuara Arabe TL16
04 17 Dubai Gulfood 2012 Shkurt 19- shkurt 22, 2012 DUBAI, Emiratet e Bashkuara Arabe TL16
05 9 China (Jordan) Food And Food Equipment Expo 2012 Shtator 17- shtator 20, 2012 Aman, JORDAN FE25
06 18 Dubai Gulfood 2013 Shkurt 25- shkurt 28, 2013 DUBAI, Emiratet e Bashkuara Arabe TL16
07 Thailand THAIFEX-World Of Azi Ushqimit 2013 MUND 22- May 26, 2013 BANGKOK, THAILAND I5-LL23
08 19 Dubai Gulfood 2014 Shkurt 23- shkurt 27, 2014 DUBAI. Emiratet e Bashkuara Arabe TP46
09 20 Dubai Gulfood 2015 Shkurt 08- shkurt 12, 2015 DUBAI. Emiratet e Bashkuara Arabe TP48
10 Saudi Food, Hotel & Hospitality Exhibition 2015 Prill 13- APR. 16, 2015 Jeddah, Arabia Saudite 676
11 21 Dubai Gulfood 2016 Shkurt 21- shkurt 25, 2016 DUBAI, Emiratet e Bashkuara Arabe TP48
12 Fair Trade China Turkey 2016 Qershor 02- qershor 04, 2016 ISTANBUL, TURKEY 9D113
13 Fair Trade China Egjipt 2016 Gusht 25- gusht 27, 2016 Kajro, Egjipt B110
14 22 Dubai Gulfood 2017 Shkurt 26- mars 02, 2017 DUBAI. Emiratet e Bashkuara Arabe TP48
15 Iran International Food, Bev dhe Paketimi Exhibition 2017 Maj 22-maj 25, 2017 Teheran, IRAN 38/1/20
16 China Fair Trade Iran 2017 Dhjetor 14- DEC. 16 2017 Teheran, IRAN 5A118
17 23 Dubai Gulfood 2018 Shkurt 18- shkurt 22 2018 DUBAI, Emiratet e Bashkuara Arabe TP52
18 Fair Trade China Turkey 2018 MAY 31 JUN.02 2018 ISTANBUL, TURKEY 11D112

20160826_154906

DSC_0436

mmexport1456216189720

mmexport1519122766294

P1050028


WhatsApp Online Chat !